Annyira kompakt, ráadásul limitált!

Az MG ZS Anniversary Edition az idén 100 éves MG márka limitált, ünnepi kiadása. Egyedi külsővel és belsővel, valamint automata váltóval lopja be magát a szívekbe. Mindezek együtt teszik a ZS Anniversary-t azzá a jubileumi kiadású kompakt SUV-vá, aminek terveztük.  Neked, az egyedi igényekhez. 

Kompromisszumok nélkül

A jubileumi MG ZS Anniversary egy stílusos és kényelmes, SUV, amely ideális akár családok számára is. Mindenkinek, akinek fontos az ár-érték arány, de sem a stílus, sem a praktikum terén nem szeretne kompromisszumokat kötni.

Az MG ZS Anniversary teljesen alkalmazkodik a városi közlekedéshez: automata váltójának köszönhetően az autózás még a városi forgalomban is kényelmes, és gördülékeny, míg benzinmotorja a legmodernebb technológiával készült, hogy a hosszabb utazások is élménnyé váljanak. Ideális azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

NyomógombosMotorindítás

448 L-esCsomagtér

10,1"-osLebegő érintőképernyő

AutomataVáltó

Érezd magad otthon!

Az utastér lényege a részletekben rejlik! Úgy alkottuk meg, hogy a kényelmet és a stílust helyeztük a középpontba, melyekkel a vezetési élmény egy magasabb szintre emeltük. A minőségi szövetkárpit borításnak köszönhetően autód télen-nyáron tökéletes komfortérzetet nyújt.

Az MG ZS Anniversary tágas beleső terében mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre. Sokan vagytok, és rengeteg holmit vinnétek magatokkal? Semmi probléma!

A csomagtartót a család igényei szerint tervezték, átlagon felüli 448 literes csomagtérben sem a babakocsi, de még a sokadik bőrönd sem okoz fejtörést! A hátsó ülések lehajtásával akár 1166 liternyire is bővíthető, mely egy nagyobb utazáshoz is ideális.

Ne feledkezzünk meg a 75 kg-os tetőterhelhetőségről és az utastérben lévő praktikus tárolóhelyekről sem.

Minőség. Garanciával!

Az idén 100 éves MG modelljei rendkívül alapos tervezés, csúcskategóriás gyártási és összeszerelési szentenderdek mentén készül, ezért minőségben és megbízhatóságban is a legmagasabb színvonalat képviselik.

Úgy gondoljuk, hogy a gyártás során alkalmazott gondoskodást a vásárlás után is megérdemlik mind az autóink, mind a tulajdonosok. Az MG ezért megalkotta a 7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS innovatív, komplex szolgáltatáscsomagot. A csomagban minden MG tulajdonos számára elérhető a 7 év garancia, 7 éves országúti segélyszolgálat, valamint a 7 év ingyenes állapotfelmérés.

Jobban jársz.

Ha fontos az ár-érték arány ne köss kompromisszumot!

Próbáld ki kedvenc MG modelledet országszerte 24 márkakereskedésünkben!

Jelentkezz tesztvezetésre!